maanantai 12. syyskuuta 2011

Vielä on aikaa väreille

Jakku Camden Town Marketilta, toppi TopShop, pellavahousut Zara, kengät Your Face, aurinkolasit Dolce&Gabbana.
Tyylidekkari terassilla.


Kello tuli eilen jo kaksitoista päivällä, kun raotin silmiäni ensimmäistä kertaa ja totesin ulkona olevan mitä kaunein loppukesän päivä. Lämpötila nousi miltei kahteenkymmeneen asteeseen ja heitin innoissani niskaani kasan värikkäitä vaatteita osoittaakseni kuinka paljon auringosta pidinkään ja hyppäsin seuraavaan kasin sporaan, jolla matkasin Kaapelitehtaalle. Kaapelitehtaalla koko viikonlopun kestänyt Design Market oli täydessä vauhdissa ja ihmisiä tungokseen asti.

Tapahtumassa oli kattava otanta tämän päivän suomalaista designia vaatetuksen, asusteiden ja sisustuksen osalta. Jos olisi hakemassa lahjaideoita, sisustusvinkkejä tai asua erityiseen juhlaan, Design Marketilta voisi tehdä hyviä löytöjä kohtuu hintaan.

Itse en mennyt hakemaan mitään erityistä, mutta jotain uniikkia teki mieli. Löysinkin heti pääovien edestä Lankasiiven osaston, josta ostin kierrätyspuuvillalangasta tehdyn keepin. Keepin nimi on Myskytuulia ja sen voi lisätä pikkumustaan, neuletakkiin tai ulkotakkiin. Se muuttaa arkisen tai yksinkertaisen asun näyttäväksi ja on todella monikäyttöinen. Nudeväri ja pehmeä puuvillalanka materiaalina takaavat helpon yhdistelyn, joka ei ole niin juhlava, etteikö sitä voisi pitää koska tahansa.


Design Marketin jälkeen ehdin käydä vielä Ruoholahden terassilla istumassa ja sen jälkeen nappaamassa Hietsun juuri sulkeutumassa olevalta kirpparilta Zaran viime syksyn neuletakin muutamalla eurolla, jota olin joskus hiplannut liikkeessä normaalihintaisena :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti