tiistai 13. syyskuuta 2011

Longchampin pillerikuosit


Longchampin Le Piage-kassin pintaan on ilmestynyt uusi KUOSI, nimittäin pillerikuosi :D Suunnittelija on luovasta työstään tunnettu amerikkalainen Jeremy Scott ja laukkua on rajoitettu erä. Pillerikuosi on aika hersyvän ironinen, eikä voi kuin kuvitella naureskeleeko Jeremy partaansa, kun saa jonkun pameja nappailevan seurapiirirouvan kantamaan päivän rauhoittavan arsenaalinsa tässä kassissa. Kantoipa kassia sitten tietoisen itseironisesti tai ei, pillerit luksuslaukun printtinä on ehdoton statement, joka kuvastaa kaikennäköisen douppauksen arkipäiväisyyttä länsimaisessa yhteiskunnassamme.

Aihetta on käsitelty  muuaallakin. Tyylidekkari muistaa nähneensä viime toukokuussa Lontoon British Museumissa teoksen, jossa monta metriä pitkässä lasivitriinissä oli esillä kaikki maailman huumausaineet, mitä ihminen päivittäin maailmassa käyttää alkaen kahvista ja tuhansista lääkkeistä aina heroiiniin ja tupakkaan.

Hieno laukku. Jos olisi muutama huntti ylimääräistä, kävisin ostamassa. Ellei Absolutely Fabulousin Edina ja Patsy ole ehtinyt jo hakea kaikkia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti