keskiviikko 12. lokakuuta 2011

I knew it!Vihdoinkin järjen sanoja mediassa! Talouselämä julkaisi eilen artikkelin, jossa lueteltiin tuotteita, joita mainostetaan valheellisesti. Eli tiedoksenne: 
  • Reebok EasyTone-lenkkareilla EI saa paremman näköisiä sääriä ja takapuolta, vaikka kuinka tepastelisi niillä edestakaisin. Tai varmasti saa, mutta ei lenkkareiden ansiosta. Kuluttajat voivat hakea rahansa takaisin!
  • Danone ACTIVIA jugurtti EI ehkäise flunssaa eikä yksi annos päivässä auta suolisto-ongelmissa. Eikä varmasti auta yhtään mikään mukaan rahastusjugurtti. Se on ihan sama mikä merkki on kyseessä, jos vaan syö jotain luonnonjugurttia säännöllisesti ja syö ylipäänsä säännöllisesti, pötsi on varmaan paremmassa kunnossa.
  • Nivea My Silhouette! - ihovoide EI vähennä merkittävästi painoa säännöllisesti käytettynä. Ihan törkeä väite, meneekö nämä joillain läpi? Nivea on tuomittu maksamaan 900 000 dollarin korvaukset valheellisesta mainonnasta.

Lisäksi monta muuta. Markkinointi on villiä nykyään! Onneksi joku kuluttaja-asiamies pitää meistä huolta. Niistäkin, joilla ei ole ihan kaikki intiaanit kanootissa, vai mikä saa ihmisen uskomaan kaiken mitä telkkarissa sanotaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti