keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Berliini


Vietin vähän aikaa sitten Berliinin Bread & Butter muotimessuilla päivän katsellen syksyn ja talven 2012-2013 muotia.Tammikuinen Berliini oli täysin lumeton ja leuto. Helsinkiin lumi satoi juuri poissaollessani ja kotiin paluu oli kuin varhaisesta keväästä sydän talveen.

Sony Center Potsdamerplatzilla on kuin Blade Runnerista.

Messuilla oli yksi toisensa jälkeen innovatiivisempia esillepanijoita. Puma esitteli tulevaa mallistoaan seinään rakennettujen koppien sisällä tanssivien mallien päällä, Hilfiger Denim luistelijoilla, joita varten oli tehty kokonainen tekojää.


Neon värit tulevat selvästi jatkamaan pinnalla vielä pitkään. Vuoteen 2014 asti ulottuvissa trendiennusteissa pastelliväriin oli lisätty saman värin neonsävy aksenttiväriksi, joka näytti todella raikkaalta.


Neon värejä Ichiltä.

Miu Miun viime syksynä aloittama glitteribuumi pikkukengissä ja buutseissa jatkuu tänäkin vuonna. Ihmemaa Ozin taikakenkiä muistuttavia jalkineita näkyi monella valmistajalla niin miehille kuin naisillekin.

Supertrashin glitterikengät.


Muita otoksia asioista, jotka kiinnostivat: 

Kenny Randomin kustomoimat matkalaukut olivat nerokkaat ja tyylikkäät. Et tarvitse muuta kuin kultaisen maalitussin tuunataksesi oman uniikin laukun. Muihin laukkuihin oli käytetty myös spaymaalia.

The O Bagit olivat ihania.

Tempelhofin lentokenttä oli vaikuttava messutilana.

Neliöitä oli 75 000m2.

Olin valinnut matkaan simppelit mustat vaatteet, joihin vain vaihtelin huulipunan väriä ja asusteita. Tässä asuun yhdistetty irtokaulus.
Illalla syötiin meksikolaisessa Frida Kahlo ravintolassa Prenzlauer Bergissa. Rentoa ja tunnelmallista ilmapiiriä lisäsi kiertävien trubaduurien soittama jazz musiikki.

Kasviksilla täytetty uuniperuna 6,5€.
Mangojäätelo 4€.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti