torstai 3. marraskuuta 2011

Arne&Carlos




Arne ja Carlos esittelivät äsken kympin uutisissa joulupallojaan ja ihastuin heihin heti. Kyseessä on norjalais-ruotsalainen muotisuunnittelijapariskunta. Heidän designeissaan elävät skandinaavisen neuleperinteen aiheet, tekniikat ja värit. He asuvat Oslon ulkopuolella sijaitsevassa vanhassa asemarakennuksessa, jonka tunnelmaa korostavat perinteinen maalaisromanttinen sisustus ja pihan omat kanat.

Arne (norjalainen) ja Carlos (ruotsalainen) olivat kutoneet joulupalloja jo jonkin aikaa, kun eräänä päivänä japanilainen tavaratalo tilasi niitä myyntiin. Pian joulupalloista tuli huikea menestys Japanissa, ja miehet kirjoittivat ohjekirjan, kuinka palloja voi kutoa itse. Joulupallot-kirja (Julekuler) ilmestyi viime syksynä ja siitä tuli pian suuri menestys ja kirjaa on julkaistu ympäri maailmaa.



Kirja löytyy nyt myös suomeksi ja teos sisältää ohjeet 55 erilaiseen pallomalliin.Pariskunta oli tänään vierailulla Helsingin kirjakaupoissa ja mikä pettymys, etten tiennyt tästä aiemmin! Ei sinänsä, että aikoisin ruveta kutomaan joulupalloja, vaan koska Arne ja Carlos ovat niin söpöjä.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti